BATMAN / MERKEZ - DİKTEPE ORTAOKULU

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

DİKTEPE İLKOKULU-ORTAOKULU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Çalışmaları

1. 4207 Sayılı Kanunun Uygulanması Okul İçinde Bahçesinde Ve Yakınında Sigara İçilmemesi Sağlanacaktır. (Kesin Uygulanacak 01/09/2023 )
  2. Hafta İçi Ders Çıkışından Sonra Hiç Bir Kurs Açılmayacaktır.(Taşımalı Eğitim Olması)
  3. Mesai Saatlerine Tüm Personelin Eksiksiz Uyması Sağlanacaktır.
  4. Ebap Projesinde Valilik Tarafından Verilen Tüm Projeler Eksiksiz Uygulanması Sağlanacaktır.
  5. Nöbet Görev Yerleri Arttırılıp Gerektiğinde Haftada 2 Veya 3 Nöbet Tutulacaktır.
  6. İlkokul Öğrencileri İçin Bilsem Ortaokul Öğrencileri İçin Bursluluk Ve Lgs Sınavı Başarı Kriteri Olarak Belirlenecektir.
  7. ERASMUS, TEKNOFEST, E-TWİNİNG Ve TUBİTAK Projelerine Sene Başından Sene Sonuna Kadar Gerekli Önem Verilip Katılımlar Sağlanacaktır.
  8. İdarecilerin Eğitim Ve Öğretim İle İlgili Verdiği Tüm Görevler Eksiksiz Yapılacaktır.
  9.  Okul Öncesi Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliği Tüm Öğretmenler Tarafından İncelenip Okuldaki Tüm İş Ve İşlemler Bu Yönetmeliğe Göre Yapılacaktır.
Yayın: 10.07.2023 - Güncelleme: 26.03.2024 12:25 - Görüntülenme: 75